A LIFE KASIH FAMILI

Tempoh Caruman

Sehingga umur 70 Tahun

Kelayakan Umur

16 Tahun - 60 tahun

APA ITU A-LIFE KASIH FAMILI?

Kesejahteraan orang tersayang akan sentiasa menjadi keutamaan anda kerana keluarga adalah segala-galanya untuk anda. Cinta anda kepada mereka tidak pernah berakhir walaupun anda sudah tiada lagi.

Pelan A Life Kasih Famili merupakan pelan takaful keluarga yang memenuhi keperluan perlindungan keluarga anda. 

Pelan ini memberikan anda ketenangan hati mengetahui bahawa orang yang anda sayangi akan dapat terus menikmati hidup yang berkualiti seperti sediakala walaupun sesuatu yang tidak diingini telah berlaku kepada anda atau pasangan anda.

Oleh itu, rancanglah dan pastikan kehidupan yang lebih baik untuk anda dan keluarga anda dengan A Life Kasih Famili.

APA YANG ADA DALAM PRODUK INI?

#1 Faedah Kematian dan Hilang Upaya & Cacat Kekal

Keluarga anda akan menerima jumlah perlindungan asas sekiranya anda meninggal dunia atau menderita Hilang upaya dan Cacat kekal. 

#2 Faedah Kematian Akibat Kemalangan

Keluarga anda akan menerima 200% dari jumlah perlindungan asas sekiranya berlaku kematian akibat kemalangan kepada anda.

#3 Pilihan Manfaat Perlindungan untuk Pasangan

Dengan rider A-Plus ProtectSpouse-i, pasangan anda akan mendapat perlindungan kematian, hilang upaya dan cacat kekal atau kematian akibat kemalangan. 

#4 Pilihan Manfaat untuk Perlindungan Penyakit Kritikal

Anda boleh meningkatkan pelan anda dengan perlindungan penyakit kritikal melalui A-Plus CriticalCare-i atau A-Plus Waiver-i.

#5 Lebihan

Sekiranya terdapat lebihan dana risiko Takaful pada setiap akhir tahun, AIA Public Takaful akan membaginya dengan nisbah 50:50 kepada peserta yang layak. 

Untuk maklumat yang lebih lanjut, anda boleh download brochure di bawah:

Brochure 

Atau anda boleh whatsapp saya di link berikut untuk rundingan percuma: 

Whatsapp Me

Hani Othman
019-4367014
AIA Life Planner1 Comments

  1. The process utilized in CNC laser machines can produce numerous designs as an alternative of using a standard slicing machine. CNC lasers are helpful in decoration or half marking elements Direct CNC of machines. It is a CNC machine that cuts steel pieces as they rotate. The machines are very effective if comparability with} manual lathes. The controls in CNC lathes are much like those of CNC mills.

    ReplyDelete